Software ontwikkeling op maat van uw bedrijf

Software heeft steeds tot doel uw bedrijf of organisatie efficiënter en rendabeler te maken. Bovendien met software er voor te zorgen dat uw organisatie beter voldoet aan de behoeften en wensen van de klant.

De voordelen van software ontwikkeling op maat

Bedrijfssoftware ontwikkeld om processen te automatiseren bespaart uw werknemers heel wat tijd in vergelijking met een manuele verwerking van gegevens.

Elke organisatie of onderneming is verschillend, dus ook haar noden. Bij standaard software is het vaak noodzakelijk de bedrijfsprocessen aan te passen aan het gebruikte softwarepakket, terwijl software op maat ontwikkeld wordt in functie van de gehanteerde processen. Het is dus niet nodig om bedrijfsprocessen die hun nut bewezen hebben te veranderen.

Indien uw bedrijfsprocessen veranderen, is het makkelijker om uw softwareapplicatie aan te passen en te stroomlijnen met deze processen.

De gebruikersinterface werkt en ziet er uit zoals u het wenst. Bovendien is de lay-out van de rapporten aangepast aan het gehanteerde formaat van uw bedrijf.

Het upgraden van uw huidig systeem

Een bedrijfsapplicatie start vaak als een kleine desktop applicatie ontwikkeld in bijvoorbeeld Microsoft Access of Excel maar na verloop van tijd groeien deze systemen en worden ze steeds belangrijker voor uw onderneming.

Het is dan vaak noodzakelijk om deze bedrijfsapplicatie performanter en meer schaalbaar te maken en om dit systeem te migreren naar een ander platform.

Wij zijn een ideale partner om u te adviseren hoe uw bedrijfsapplicatie aan stabiliteit, performantie en betrouwbaarheid en kan winnen. Daarnaast zorgen we ook voor de implementatie hiervan.

Contacteer ons voor meer informatie over de software ontwikkeling op maat van uw bedrijf.Contacteer ons | Ontwikkeling van webapplicaties >>

Technologische know how

Wij werken met een uitgebreide waaier van Microsoft technologieën en blijven steeds up to date met de laatste trends in de IT-industrie. Door gebruik te maken van moderne technologieën zoals .NET, C#, ASP.NET, WCF, WPF, SQL Server, Windows Azure en industriestandaarden als XML/XSL/SOAP, is een lange levensduur van uw systeem gegarandeerd.

Microsoft