Skip Navigation LinksStartpagina > Software/Diensten > Webapplicaties

Ontwikkeling van webapplicaties

Een webapplicatie is veel meer dan alleen maar een website. Het ontwikkelen van een database-gedreven website is een krachtige manier om dynamisch gegevens en programma's aan uw klanten, zakenpartners en werknemers aan te bieden.

Het websitegedeelte van een webapplicatie wordt gebruikt als gebruikersinterface van een achterliggende, complexe applicatie (zoals online ticketreservatie, online bankieren).

Webapplicaties lenen zich voor onder meer tot volgende toepassingen:

Verspreiden van snel wijzigende informatie

Een webapplicatie is een uitstekende manier om informatie te verschaffen, zowel intern aan werknemers, als extern aan klanten. Door de koppeling van een webapplicatie aan uw bedrijfsdatabank kan iedereen die toegang heeft tot het internet overal ter wereld gegevens en rapporten uit deze databank opvragen. Uiteraard kan de toegang tot het systeem via een beveiligingssysteem geregeld worden.

Het verbeteren van de quality of service aan uw klanten

Een database-gedreven webapplicatie kan bijdragen tot een betere service aan uw klanten. Uw klanten kunnen bijvoorbeeld onmiddellijk via een internet browser informatie opvragen over de prijzen van uw producten of de status van hun bestelling opvolgen, zodat ze niet aan de telefoon hoeven te wachten om deze informatie te bekomen.

Het verzamelen van informatie

Een webapplicatie biedt een ideale manier om gegevens te verzamelen zodat het manueel verwerken van e-mails, faxen en brieven overbodig wordt. Door bijvoorbeeld uw klanten de mogelijkheid te geven om zelf hun gegevens te wijzigen, online aankopen te doen of via uw website een enquête in te invullen hoeven uw werknemers geen tijd te spenderen om deze gegevens manueel te verwerken.

Uw bedrijfssoftware overal en altijd beschikbaar

Via een webapplicatie kunnen uw werknemers uw bedrijfssoftware altijd en overal kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld het invullen van werkorders of het opvolgen van bedrijfsprocessen kan vanaf elke plaats gebeuren.
Contacteer ons | Ontwikkeling van webshops >>

Gebruikte technologiƫn

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties die gebruik maken van Microsoft ASP.NET, Silverlight, het .NET Framework en SQL Server.

Microsoft